Open dag bij het CHDR een groot succes!

Zaterdag 29 juni opende het CHDR haar deuren voor het publiek. De open dag trok een overweldigend aantal bezoekers: meer dan 500 geïnteresseerden kwamen langs om een kijkje te nemen in de wereld van geneesmiddelenonderzoek.

Tijdens deze bijzondere open dag kregen de bezoekers de unieke kans om onze meetapparatuur in actie te zien. Er waren uitgebreide demonstraties en medewerkers stonden klaar om uitleg te geven over de diverse onderzoeken en technieken die bij het CHDR worden toegepast. Bezoekers konden niet alleen kijken, maar ook zelf enkele apparaten proberen.

Het was een mooie en leerzame dag. Op deze manier wilden we mensen een beter inzicht geven in het complexe en waardevolle werk dat het CHDR verricht. Zo hopen we de drempel om mee te doen aan geneesmiddelenonderzoek te verlagen.

Het CHDR dankt alle bezoekers voor hun interesse en enthousiasme. We hopen dat iedereen een leerzame en plezierige dag heeft gehad en een duidelijker beeld heeft gekregen van het belangrijke werk dat we hier dagelijks verrichten.

MEER NIEUWS & BLOGS

  • QSPainRelief patiëntenevenement bij CHDR

    Leiden, 8 december 2023 - Op woensdag 6 december vond het QSPainRelief patiënten evenement plaats in het Auditorium ...

  • Ludiek experiment tussen CHDR en LIFF onderzoekt hartslagreacties bij filmkijkers

    Leiden, 2 november – Het Centre for Human Drug Research (CHDR) en het Leiden International Film Festival (LIFF) ...

  • ZDF op bezoek om onze collega Pauline te volgen

    Afgelopen week was er (weer) aandacht voor onze collega Pauline Nettesheim. Deze keer kwam de nationale tv zender ...

IN HET CENTRUM VAN VOORUITGANG