proefpersoon nl logo

Maatregelen CHDR coronavirus

Het CHDR heeft een aantal aangepaste maatregelen vastgesteld met als doel uw veiligheid en die van de overige deelnemers en CHDR medewerkers te waarborgen en verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Belangrijk: Heeft u last van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, lichte hoest, niezen, keelpijn, kortademigheid, verhoging of koorts > 38 graden Celsius, of een plotseling verandering in reuk of smaak? Blijf alstublieft thuis en bel het CHDR.

 

Hoe verlopen het informatiegesprek en de medische keuring?

  • Het informatiegesprek wordt met de afspraak voor de medische keuring samengevoegd.
  • Bij binnenkomst stellen we u enkele vragen m.b.t. uw gezondheid.
  • Voor de medische keuring verzoeken we u te kijken naar een informatiefilm op een iPad met nieuwe oordopjes voor het geluid (de oordopjes mag u na gebruik mee naar huis nemen).
  • Na de informatiefilm is er gelegenheid voor het stellen van vragen en kan, als u wilt deelnemen aan het onderzoek, het toestemmingsformulier worden getekend.
  • Na elk gebruik van een keuringsruimte wordt deze gedesinfecteerd.

 

Hoe verloopt deelname aan een onderzoek?

  • Indien het niet mogelijk is om anderhalve meter afstand te houden, vragen we u een mondkapje te dragen.
  • Bij een deel van de bezoeken aan de onderzoeksinstelling wordt u getest op het coronavirus. Bij de keuring is dit niet nodig. Bij een verblijf met overnachting zal er wel een coronatest plaatsvinden en wordt deze een en twee dagen later herhaald. 
  • Waar het voor ons personeel niet mogelijk is om de anderhalve meter afstand aan te houden (bijvoorbeeld bij een bloedafname), gebruiken zij persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals mondkapjes en handschoenen. Ook kan het zijn dat we u vragen een mondkapje en/of handschoenen te dragen.

Door al deze maatregelen houden we de kans op besmetting van het coronavirus zo klein mogelijk.
Mocht u vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande informatie, dan beantwoorden wij die graag.
Hopelijk zien wij u binnenkort bij het CHDR!